Gastenboek

Naam:
Onderwerp:
E-mail:
Website:
Bericht:
Bevestigingscode:   
      Verberg emailadres  
Volgende Pagina

Een heerlijke plekje, alles goed verzorgd en vriendelijke ontvangst/verblijf. Heerlijke biertjes en een verrassende hoeveelheid lekkere jam!

Begin augustus weer een paar daagjes verbleven bij Saar en Nico.
We zijn weer supergoed ontvangen en hebben er weer van genoten, alles was weer tip top in orde, de gastvrijheid, het lekkere ontbijt en al het andere lekkers.
Het is al bijna een traditie geworden en we kijken er elke keer weer naar uit.
Tot de volgende keer!

Heerlijke B & B met verzorgde kamers en nette badkamer.
De gastvrouw doet haar uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Het ontbijt is lekker en uitgebreid.
Vanuit Ellewoutsdijk zijn meerdere excursies mogelijk, te voet, met de fiets of met de wagen.

Een super adres om te verblijven. Een hartelijke en gastvrije ontvangst gehad, Genoten van de rust en de theetuin. De kamer was perfect (heerlijk ligbad en een goede matras). In de ochtend een zeer uitgebreid ontbijt gehad. Een adres om nog eens terug te komen.

Habe mich bei der Familie Saartje wie zuhause gefühlt. Sehr gute Bewirtung. Selbstgebackenen Apfelkuchen zum Kaffee. Man wird richtig verwöhnt.
Kann diese Pension auf jedenfall weiterempfehlen. Bin im nächsten Jahr auf jedenfall, wenn es frei ist, wieder da.
Mit freundlichen Grüßen
W. Knobloch

Afgelopen weekend 2 overnachtingen gehad in dit knusse en gezellige B&B. De gastvrouw en gastheer waren bijzonder gastvrij en gaven extra verzorging in de vorm van bijvoorbeeld een welkomsdrankje. We zijn hier heerlijk tot rust gekomen. Dank voor uw bijzondere gastvrijheid

Dank voor uw goede zorgen en heerlijk gebakken eitje. Dank voor uw bijzondere gastvrijheid.

Net terug van 2 dagen Zuid-Beveland omdat ik een expositie heb in Galerie Achttien88 in Baarland. Overnacht in Saartje's B&B in Ellewoutsdijk en dat was een goede keus. Heerlijk geslapen, uitgebreid ontbijt, gebruik van fiets om even een rondje in de prachtige omgeving te doen en een gastvrouw die graag met je meedenkt om het je naar de zin te maken. Dankjewel voor het aangename verblijf!

afgelopen weekend hebben wij gebruik gemaakt vd bed en breakfast
het was heel goed verzorgd
prima ontbijt heel uitgebreid
er werd voor alles gezorgd uitgebreide koffie
momentjes
fietsen konden we gebruiken
helaas liet het weer het niet toe maar alles werd voor ons geregeld
we hebben genoten
bedankt

Beste Saar en Nico,
Wij hebben weer een super weekend achter de rug, de hartelijke ontvangst, het super ontbijt en de vele verwennerijen hebben er weer voor gezorgd dat onze batterijtjes helemaal zijn opgeladen.Voor de 5de keer alweer en we blijven genieten! We hebben al een lekker flesje gekraakt,'proost' hiervoor en nog een dikke merci voor de leuke attenties....tot de volgende keer, groetjes van Davy en Anja

Admin login